Over ons

Tijdens de lente van 2011 zag 'Speelpleinwerking De Spetter vzw' het levenslicht. Ons doel is er voor te zorgen dat elk kind een spetterende vakantie kan beleven in en rond Brugge. Om dit te bereiken, organiseert ons team samen met een bende fantastische monitoren en met de steun van Stad Brugge leuke activiteiten op onze speelpleinen tijdens de Paas-, Zomer- en Kerstvakantie.

Alle kinderen vanaf 4 tot en met 12 jaar zijn welkom op één van onze pleinen. Bij ons staan fun, avontuur, spelen en groeien namelijk centraal!Kijk gerust eens verder rond op onze site om een antwoord te vinden op al uw vragen. Het secretariaat staat ook steeds ter beschikking om u wegwijs te maken in onze 'Spetter-wereld'. U vindt ons op de Gistelse Steenweg 463 in Sint Andries. Of u kan natuurlijk ook gewoon eens langs komen op een van onze pleinen om de sfeer op te snuiven. Plezier gegarandeerd!

Zin om als moni met ons mee te werken? Neem dan zeker eens een kijkje bij 'Moni' of spring eens binnen in het secretariaat. Wie weet word jij wel de nieuwe 'Spetters Next Top-Moni'!