Praktische Informatie


Vakantieperiodes

De Speelpleinwerking gaat door tijdens de Kerst-, Paas- & zomervakantie.


Dagplanning

Voormiddag 08u 00 - 12u 00
Lunch 12u 00 - 13u 00
Namiddag 13u 00 - 17u 00
   

Lunch

Dit nemen jullie zelf mee, liefst in een boterhamdoos

 

Tussendoortjes

Om 10u 00 & 16u 00 krijgen jullie een koekje en een drankje.
Op dinsdag en donderdag komt "Benny de Bananenboom" met een stukje fruit.


Wat kost het?

Halve dag  € 3
Volledige dag € 6

 

Goe spelen

Omdat we bij de spetter 'goe spelen' kunnen jouw kleren vuil worden.
Meer info over de actie 'goe gespeeld' kan je vinden op www.goegespeeld.be

 

Fiscale aftrekbaarheid

Het is mogelijk om een fiscaal attest aan te vragen. Wegens praktiksche redenen, worden deze éénmalig per jaar opgemaakt bij het begin van een kalenderjaar. Alle vakanties op het plein worden dan per kind op één formulier geplaatst. Indien u een fiscaal attest wil verkrijgen, geeft u het secretariaat begin januari een seintje. Dan wordt dit attest gemaakt en via post opgezonden.

Formulieren van het ziekenfonds kunnen na elke vakantie afgegeven worden. Deze vullen we meteen in en sturen we terug naar jullie.

 

Verzekering

De verzekering van 'De Spetter' dekt enkel  lichamelijke schade. Materiële schade aan een mp3, eigen speelgoed... wordt niet verzekerd. We raden dan ook sterk afr om dergelijke zaken met de kinderen mee te geven. Een bril of oorapparaat wordt als deel van het lichaam gezien en bijgevolg wel verzekerd. Elk speelplein is voorzien van een EHBO-koffer. Bij ernstige ongevallen brengen we de ouders zo snel mogelijk op de hoogte en raadplegen we een dokter. Speelpleinwerking De Spetter is niet verantwoordelijk voor diefstal.

 

Medische Fiche

De eerste maal dat een kind op een plein langs kompt, vult deze een medische fische in. Dit is belagnrijk omdat een kind ander niet verzekerd is en bijgevolg niet kan toegelaten worden op het plein. Om dit sneller te laten verlopen kan je een medische fiche downloaden vanop onze website.

Download medische fiche